خانه / هوای فشرده / مطالب آموزشی هوای فشرده / فرآوری هوای فشرده (Air Treatment)

فرآوری هوای فشرده (Air Treatment)

فرآوری هوای فشرده :

آیا می دانید ISO 8573-1  چیست؟

در صنعت ؛ مصرف کنندگان هوای فشرده از تجهیزات مختلفی تشکیل شده اند که هرکدام کیفیت هوای مصرفی آنها طبق استانداردهایی برایشان تعریف می شود .

کیفیت هوای فشرده به سه چیز بستگی دارد :

  1. ذرات موجود (Dust) در هوای فشرده
  2. آب (رطوبت ) موجود در هوای فشرده
  3. ذرات روغن موجود در هوای فشرده

این سه پارامتر با استاندارد   ISO 8573-1 شماره بندی می شوند. ( جدول شماره ۱) جهت فهم کامل موضوع ؛ مثال زیر جدول را مطالعه کنید .

جدول ISO 8573.1 فرآوری هوای فشرده

جدول شماره ۱

همانطور که گفته شد هر کلاس ایزوی هوای مصرفی تجهیزات مختلف با یکدیگر فرق می کنند . مثلا کلاس هوای فشرده مصرفی برای air agitation  با Instrument Air  متفاوت است . کلاس هوایی که برای air agitation استفاده می شود ۳٫۵٫۳ میباشد . یعنی Solid 3 , Water 5 , Oil 3   می باشد .

آنچه که باعث  تولید هوای فشرده با کیفیت تعریف شده در این استاندارد ایزو می شود ، نحوه چینش تجهیزات فرآوری هوای فشرده ( مانند درایر ها ؛ تله آبگیرها و ….) است . یعنی با آرایشهای متفاوت در چینش ؛ از کمپرسور ها تا مخازن نگهداری هوای فشرده  میتوان کلاسهای مختلف را به دست اورد. (به شکل شماره ۱ دقت  فرمایید)چیدمان تجهیزات کمپرسورخانه در فرآوری هوای فشرده

 

شکل شماره ۱

در خصوص طراحی چیدمان و آشنایی با تجهیزات فراوری هوای فشرده در پست های آتی توضیحات کامل آورده خواهد شد .

در ادامه می توانید این استاندارد را دانلود نمایید

دانلود

پسورد فایل: utilityprocessdesigner.ir

جهت دانلود ابتدا می بایست نام نویسی نمایید

همچنین ببینید

Food and Beverage Grade Compressed Air

Food and Beverage Grade Compressed Air Best Practice Guideline : تامین هوای فشرده در کارنجات صنایع …

دیدگاهتان را بنویسید