کمپرسور دندانه ای :
عمل فشرده سازی در کمپرسور دندانه ای بر عهده دو روتور است که در یک محفظه فشرده به یکدیگر چرخانده می شوند.
فرآیند فشرده سازی شامل ورودی، فشرده سازی و خروجی هوای فشرده است. در طول فرایند ورودی هوا به داخل محفظه کمپرسور کشیده می شود و خروجی در طول فرایند فشرده سازی هوا توسط یکی از روتورها مسدود شده است، تخلیه زمانی اتفاق می افتد که یکی از روتورها کانال را باز کند و هوای فشرده از محفظه فشرده خارج شود.
هر دو روتور از طریق چرخ دنده هماهنگ می شوند. حداکثر نسبت فشار قابل دستیابی با کمپرسور دندانه ای بدون روغن ۴٫۵ است. در نتیجه، برای فشارهای بالاتر، چندین مرحله لازم است.
درایر یخچالی :
در این نوع درایر ها خشک کردن هوای فشرده با خنک کردن آن صورت می پذیرد ، در نتیجه مقدار زیادی از آب را جدا می کند. پس از خنك كردن و کندانس شدن، هوای فشرده به دمای اتاق باز می گردد تا کندانس در خارج از سیستم لوله ها ایجاد نشود و خنک سازی هوای فشرده از طریق یک سیستم خنک کننده بسته انجام می شود .
خشک کن های یخچالی معمولا برای حصول نقطه شبنم های بین + ۲ ˚C تا + ۱۰ ˚C استفاده می شوند.
در ادامه می توانید جهت آشنایی با کارکرد این نوع کمپرسور و درایر ، انیمیشن پیوست را دانلود نمایید
این انیمیشن کاری از شرکت Atlas Copco که یکی از معتبرترین شرکت های فعال در صنعت هوای فشرده است ؛ می باشد
دانلودپسورد فایل: utilityprocessdesigner.ir