Food and Beverage Grade Compressed Air Best Practice Guideline :
تامین هوای فشرده در کارنجات صنایع غذایی و اشامیدنی مستلزم تمهیدات خاصی می باشد .مواد غذایی در زمان تولید ؛ پروسس ،حمل و نقل و بسته بندی در خطر ابتلا به آلودگی های مختلف قرار دارد .هوای فشرده الوده پتانسیل خوبی برای ایجاد آلودگی در چرخه تولید مواد غذایی دارد.این آلودگی ها می تواند از طریق خاک ؛ اب و یا روغن موجود در هوای فشرده به مواد غذایی منتقل شود (مانند آلودگی های میکروبیولیژیکی باکتریایی )
لذا طراحی و نصب سیستم هوای فشرده تحت استاندارد های سختگیرانه ای (مانند HACCP ) صورت میپذیردکه کاملا متفاوت از صنایع دیگر است .
مقاله Food and Beverage Grade Compressed Air Best Practice Guideline متعلق به British Compressed Air Society می باشد که با استناد به استاندارد ISO 8573 به توضیح در خصوص این سیستمها می پردازد. دوستانی که در صنایع غذایی فعالند این مطلب را از دست ندهند .
دانلودپسورد فایل : utilityprocessdesigner.ir