خانه / هوای فشرده / مطالب آموزشی هوای فشرده / Food and Beverage Grade Compressed Air

Food and Beverage Grade Compressed Air

Food and Beverage Grade Compressed Air Best Practice Guideline :

تامین هوای فشرده در کارنجات صنایع غذایی و اشامیدنی مستلزم تمهیدات خاصی می باشد .مواد غذایی در زمان تولید ؛ پروسس ،حمل و نقل و بسته بندی در خطر ابتلا به آلودگی های مختلف قرار دارد .هوای فشرده الوده پتانسیل خوبی برای ایجاد آلودگی در چرخه تولید مواد غذایی دارد.این آلودگی ها می تواند از طریق خاک ؛ اب و یا روغن موجود در هوای فشرده به مواد غذایی منتقل شود (مانند آلودگی های میکروبیولیژیکی  باکتریایی )Food and Beverage Grade Compressed Air

لذا طراحی و نصب سیستم هوای فشرده تحت استاندارد های سختگیرانه ای (مانند HACCP ) صورت میپذیردکه کاملا متفاوت از صنایع دیگر است .

مقاله Food and Beverage Grade Compressed Air Best Practice Guideline  متعلق به British Compressed Air Society می باشد که با استناد به استاندارد ISO 8573 به توضیح در خصوص این سیستمها می پردازد. دوستانی که در صنایع غذایی فعالند این مطلب را از دست ندهند .

دانلود

پسورد فایل : utilityprocessdesigner.ir

جهت دانلود ابتدا می بایست نام نویسی نمایید

همچنین ببینید

هزینه های نشت هوای فشرده

نشت هوای فشرده: هر چند نشتی هوای فشرده در سیستم هوای فشرده پدیده ای متاثر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *